Solita söker PowerBI konsulter!

Östersund

Geografisk plats har blivit mindre viktigt i och med att alla typer av organisationer har sett att det verkligen fungerar med distansarbete. Solita är ett modernt, techorienterat konsultbolag i framkant och därför är det naturligt för oss att ställa om och erbjuda den flexibilitet som behövs. Vi vill på detta sätt bidra till att kompetens i hela vårt avlånga land kommer till nytta för våra kunder! Ett av våra första steg är att vi nu startar upp ett kontor i Östersund!

Vill du bli en av de första på vårt nyöppnade kontor i Östersund, och dessutom hjälpa våra kunder i alla branscher genom att använda de allra bästa tekniska lösningarna? 

Lockas du av att jobba med modern teknologi och skapa bestående värde hos våra kunder och i samhället? 

Vi letar nu efter fler kollegor till vår växande grupp datakonsulter; personer som gillar att skapa magi genom data & analys, är du vår nästa PowerBI/Tableau konsult

Känner du igen dig i följande?

 • Du diskuterar gärna datavisualiseringar och databaser, och bygger snygga dashboards
 • Du duktig på att analysera data och presentera de insikter du får fram på ett enkelt sätt
 • Du kan implementera datalösningar som fungerar både för dataexperter och beslutsfattare på företag
 • Du lär dig gärna nya teknologier och metoder
 • Du är komfortabel med och nyfiken på teknologier som Tableau, Power BI och SQL

Det viktigaste för oss är ändå att du delar våra värderingar och att du gärna delar din kunskap med dina kollegor. Våra anställda på Solita har själva valt våra värderingar.

I våra bloggar kan du läsa mera om vad dina framtida kollegor har att säga om AI, data och analys.

Detta får du hos Solita.

Vår företagskultur är väldigt, väldigt viktig för oss, och vi värdesätter låg hierarki, självständighet och ansvar, värdeskapande arbete, och trevliga kollegor. Läs mer om Solita som företag!

Som anställd hos oss kan du vänta dig;

 • Projekt som skapar riktiga avtryck, både hos kunder och i samhället
 • Nya teknologier
 • En arbetskultur med hög självständighet och tillit
 • Variation; i projekt, i teknologier, i angreppssätt
 • Personlig utveckling och möjligheten att lära sig både från erfarna experter och våra interna utbildningssatsningar och communities
 • Kollegor som värnar om varandra och kollegor att både lära sig av och lära sig med

Exempel på kundprojekt vi gjort

 • För Amer Sports har vi byggt en unik dataplattform. Genom att använda Microsoft BI och Azure Cloud designade och implementerade vi en platform som kombinerar säljdata och annan kunddata. Platformen producerar prognoser, som ger möjlighet att optimera produktion och logistik med 90 % korrekthet.
 • För DNA, en finsk teleoperator, skapade vi artificiell intelligens i världsklass som hjälper företaget att förutspå kundernas behov. AI-lösningen är byggd i molnet och drivs av data-science och open-source code. Dataplattformen möjliggjorde att kunden kunde gå från flera olika silolösningar till en helhetslösning.

Solita är ett snabbväxande nordiskt företag som jobbar med digital transformation, styrd av data och mänsklig expertis. Vi har fler än 1200 anställda i Sverige, Finland, Tyskland, Belgien, Danmark och Estland, och jobbar med företag i alla storlekar inom alla branscher, såsom Scania, Röda Korset, Tradera och Finnair.

Vi värdesätter dina kunskaper, men är också nyfikna på dig som person. Berätta för oss vad du brinner för och drömmer, så återkommer vi strax!

Kontaktperson

Per Grosskopf

per.grosskopf@solita.se

0708798429

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %